acnelan - medicinsk behandling för måttlig till svårt acnebenägen hud

acnelan är en medicinsk behandling framtagen för måttlig till svårt acnebenägen hud och rekommenderas som ett sista steg innan medicinering krävs.


Behandlingen är baserad på ett komplex av aktiva ingredienser som verkar genom att reducera inflammation, hämma bakteriell tillväxt och reglera talgproduktion, irritation, rodnad samt svullnad. acnelan kan utföras på både ansikte och kropp.


acnelan kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Efter det rengörs huden noggrant och en kraftfull kemisk peel appliceras och får verka innan den neutraliseras och tas bort. Avslutningsvis appliceras en lugnande mask och produkter som förstärker effekten av behandlingen samt skyddar huden.


Behandlingen sker i kur om tre behandlingar med 15-21 dagars intervall. Vid svårare acne kan det krävas upp till sex behandlingar. Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.