age element - hudföryngrande behandling baserad på vetenskapliga studier

age (antiaging solutions) + element (which make us unique)


En professionell hudföryngrande behandling baserad på vetenskapliga studier som stödjer behandlingens effektivitet. Genom att förstå sambandet mellan hur vår livsstil och epigenetik förändrar celler och vävnad kan vi förbättra hudens naturliga skydd och reparationsprocesser vilket reducerar tecken på åldrande.


age element är baserad på [meso] epigen systemTM - det första komplexet med bevisad, epigenetisk verkan. Komplexet innehåller aktiva ingredienser som främjar cellförnyelseprocessen, ökar produktionen av essentiella proteiner, förlänger cellernas livslängd och aktiverar funktioner som minskar med åldern.


Behandlingen består av flera moment och inleds med en behaglig rengöringsprocedur med återfuktande och närande cleansing balm. Efter det appliceras en kemisk peel med en kombination av glykol, salicyl, mandel- och bärnstenssyra. I nästa steg blandas olika boosters till en skräddarsydd cocktail som masseras in. Behandlingen avslutas med en av två masker - välj mellan sheet mask i 3D nanofibrer fylld med hyaluronsyra, rödalg och peptider eller peel-off mask baserad på kiselgur, kaviar och sjögräsextrakt. Behandlingen är mycket behaglig att både ge och få - utan att tumma på resultatet.


Fem behandlingar rekommenderas i kur - en behandling per vecka. Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.