cosmelan - kraftfull behandling framtagen för hyperpigmenteringar av olika ursprung

cosmelan är en världsledande och kraftfull behandling framtagen för hyperpigmenteringar av olika ursprung. cosmelan reducerar melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, solar- och senlie lentigos samt efelider och är säker att utföra på alla hudtyper, oavsett hur melaninrik huden är.


Behandlingen verkar på alla stadier i pigmenteringsprocessen för att reglera överproduktion av melanin, reducera synliga hyperpigmenteringar och förebygga risk för återuppkomst. För att uppnå maximalt och långvarigt resultat krävs det att huden går igenom flera cellförnyelseprocesser under behandlingens gång.


cosmelan kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Efter det följs behandlingen upp med en klinikbehandling där en mask appliceras som ska verka i 8-12 timmar. När masken tvättats av får inga aktiva produkter appliceras under kommande 48-72 timmar. Sedan följer ett 6 månaders strikt protokoll av hemvårdsprodukter. Dessa produkter gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.

Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.

Före cosmelan
Efter behandling (sex månader)
Före cosmelan
Efter behandling (sex månader)