dermamelan intimate - behandling för hyperpigmenteringar i intimområdet

dermamelan intimate är en kraftfull behandling framtagen för hyperpigmenteringar i intimområdet. dermamelan intimate reducerar hyperpigmenteringar orsakade av bland annat hormonella förändringar, ökade östrogennivåer från användning av preventivmedel eller mekanisk friktion. Behandlingen är säker att utföra på alla hudtyper, oavsett hur melaninrik huden är.


dermamelan intimate verkar på alla stadier i pigmenteringsprocessen för att reglera överproduktion av melanin, reducera synliga hyperpigmenteringar och förebygga risk för återuppkomst. Områden som kan behandlas är venusberg, yttre blygdläppar, anus, ljumskar och innanlår.


dermamelan intimate kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Efter det följs behandlingen upp med ett klinikbesök där en pre- peel och depigmenterande mask appliceras och som ska verka i två timmar. Avslutningsvis duschas masken av hemma och kunden applicerar en lugnande sheet mask för att sedan låta huden vila i 48 timmar. Under de kommande 45-90 dagar följs ett appliceringsprotokoll av en hemvårdsprodukt. Denna produkt gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.


Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.