genesis - apparatur för ansikte och kropp med fyra teknologier

genesis är en liten, kompakt och smidig multiplattform med hela 44 förinställda program samt en Free Mode-inställning för att kunna skräddarsy behandlingar.


genesis är framtagen med en intelligent SmartDrivity teknik som består av sammanlagt fyra teknologier. Smart RadioFrequency inkluderar både kapacitiv och resistiv radiofrekvens. Kapacitiv RF stimulerar fibroblasterna vilket ökar produktionen av kollagen och elastin. Kapacitiv RF med LED ökar cellernas metabolism och aktiverar reflexpunkterna där biostimulering sker. Resisiv RF verkar djupare vilket gör det möjligt att nå fettvävnad och få en lipolytisk och dränerande effekt. Smart Transcutaneous Drive kombinerar elektroporation som ökar hudens permeabilitet och jontofores för att slussa ned specialutvecklade serum framtagna till genesis djupare i huden.


Behandling med genesis kan utföras på ansikte och kropp för att bland annat verka cellaktiverande, stimulera hudens läkningsprocess, verka dränerande och uppstramande.


För ett optimalt resultat rekommenderas 6 behandlingar för ansikte eller 10 behandlingar för kropp - en behandling varannan vecka.

Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.