m.pen PRO - trådlös penna till microneedling

m.pen pro är en trådlös penna till microneedling. Pennan har tio djupinställningar från 0.25mm till 2.5mm och fem hastigheter med upp till 10.000 slag per minuter och 2.000 mikrokanaler per sekund. Hastigheterna visas med LED-ljus i olika färger. Till m.pen pro används sterilt förpackade och CE-märkta nålhuvuden i rostfritt stål. Nålhuvudena har 12 nålar i specialdesignad form för minimal upplevelse av obehag.


m.pen pro penetrerar huden och skapar mikrokanaler där skräddarsydda lösningar av aktiva ingredienser slussas ned. Den mekaniska påverkan stimulerar vävnaden till reparation, frigör naturliga tillväxtfaktorer och ökar kollagen- och elastinproduktionen.


Microneedling förbättrar elasticiteten, ger ökad lyster, en jämnare hudton- och struktur samt reducerar ärr, förstorande porer, fina linjer och rynkor.


Microneedling kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Behandlingen består av flera moment och inleds med rengöring och avfettning av huden. Efter det appliceras en skräddarsydd lösning av aktiva ingredienser som slussas ned med m.pen pro. Behandlingen avslutas med en svalkande sheet mask i 3D nanofibrer som förstärker effekten av de aktiva ingredienserna från behandlingen.


Behandlingen kan kombineras med mesopeels.


Fyra till sex behandlingar rekommenderas i kur för ett optimalt resultat - en behandling varannan vecka. Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.