mesoéclat - red carpet behandling som ger direkt uppstramning och strålande lyster

mesoéclat en av världens bästsäljande Red Carpet behandlingar. Den kraftfulla effekten ger en direkt uppstramning och stålande lyster vilket gör den optimal att utföra inför speciella event som bröllop och fest. mesoéclat återfuktar på djupet, reducerar fina linjer och rynkor samt har en antioxidant verkan för huden. Behandlingen är säker att utföra på alla hudtyper och tillstånd, oavsett hur melaninrik huden är.


Behandlingen kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att den kan utföras. mesoéclat består av två huvudfaser som går ut på att exfoliera och stimulera produktion av kollagen och elastin samt att tillföra aktiva ingredienser som är nödvändiga för optimal näring och hydering av huden. Avslutningsvis appliceras en svalkande sheet mask berikad med aktiva ingredienser som hyaluronsyra, tångextrakt och platinpulver.


Två till fem dagar efter behandlingen kan huden flagna. Om behandlingen utförs inför ett speciellt tillfälle rekommenderas behandlingen att utföras samma dag eller dagen före. Efter varje behandling som utförs i kur ökar gradvis hudens penetrationskapacitet.


Fem behandlingar rekommenderas i kur för ett optimalt resultat - en behandling varannan vecka.

Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.

Resultat före & efter en behandling
Resultat före & efter en behandling