meso.prof - sterilt förpackade ampuller och vialer med aktiva ingredienser

meso.prof är en linje som består av ett brett utbud med sterilt förpackade ampuller och vialer. Produkterna är framtagna för att skräddarsy behandlingar med aktiva ingredienser. De kan appliceras topikalt i klassiska ansiktsbehandlingar eller kombineras med apparatur som microneedling, jontofores, radiofrekvens, ultraljud och elektroporation.


Alla ampuller och vialer innehåller den mängd av aktiva ingredienser som krävs för ett optimalt behandlingsresultat. Produkternas pH-värde ligger inom de fysiologiska värdet vilket säkerställer maximal toleransnivå för huden.


meso.prof består av två kategorier, x.prof och c.prof.


x.prof är en stor ingrediensbank av 24 ampuller och vialer framtagna för att skräddarsy individanpassade cocktails i behandling. I sortimentet finns aktiva ingredienser som hyaluronsyra, centella asiatica och vitamin C.

c.prof består av 10 färdigblandande cocktails framtagna för specifika hudvårdsrelaterade besvär som hyperpigmenteringar, slapp hud och dynamiska rynkor.


Behandlingen kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att den kan utföras. Fyra till sex behandlingar rekommenderas i kur för ett optimalt resultat - en behandling varannan vecka. Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.