new dermamelan - science against hyperpigmentation

new dermamelan är en kraftfull behandling framtagen för att reducera hyperpigmenteringar av olika ursprung. Behandlingen kan utföras på melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, solar- och senile lentigos samt efelider och är säker att utföra på alla hudtyper, oavsett hur melaninrik huden är.


Behandlingen verkar på de vanligaste orsakerna till överproduktion av melanin:

Intensivt korrigerande:

Verkar kraftfullt depigmenterande på synliga hyperpigmenteringar genom att aktivera cellförnyelseprocessen och förbättra hudens barriärfunktion.

Reglerande:

Kontrollerar överstimulering av melaninsyntesen på lång sikt genom att förändra de cellulära processerna ansvariga för hyperpigmenteringar.

Intracellulär reglering:

Verkar genom att kontrollera pigmenteringsprocessen inuti melanocyterna.

Intercellulär reglering:

Verkar genom att reglera vaskulära, inflammatoriska och hormonella processer som är de vanligaste orsakerna till melasma. Utöver detta skyddas även strukturella proteiner vilket förbättrar hudens kvalitet, återfuktning och fasthet.


new dermamelan är baserad på två nya patent. [SYN] pigmentarget® är ett exklusivt komplex av retinol, diosmin och ferulsyra som formulerats i optimala koncentrationer med syftet att effektivt reducera hyperpigmenteringar. melaphenone® har en ny framforskad molekylär design där strukturen har hög säkerhet och specifikt reglerar melanogenes.


Tack vare sammansättningen av noggrant övervägda ingredienser har new dermamelan förenklats. Behandlingen består av flera moment och inleds med rengöring och avfettning av huden. Efter det appliceras den kraftfullt depigmenterande dermamelan mask. Behandlingen avslutas med dermamelan ion mask som tack vare trådar av zink och koppar aktiverar jontofores vilket maximerar effekten av de aktiva ingredienserna. Masken ska verka i fyra timmar och sedan försiktigt tvättas av med ljummet vatten. Under kommande 48-72 timmar får inga aktiva produkter appliceras, endast melan recovery och melan 130 pigment control. Sedan följer ett fyra månaders strikt protokoll av hemvårdsprodukter som ska appliceras morgon och kväll. Dessa produkter gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.


dermamelan kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras.

Det är nödvändigt att rekommendera hudvård och följa specifika rekommendationer under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.

Före och efter dermamelan (4 månader)
Före och efter dermamelan (4 månader)