Skräddarsydd kombinationsbehandling - professional solutions, mesopeels, m.pen pro och meso.prof

Det är flera faktorer som påverkar hudens tillstånd och ingen hud är en annan lik. mesoestetic har ett brett utbud av produkter för att kunna uppnå ett optimalt resultat helt anpassat efter kunden. En skräddarsydd kombinationsbehandling består av väl utvalda kemiska peels och aktiva ingredienser till microneedling.


Tillsammans med din kund bestämmer ni vilka hudvårdsrelaterade behov som finns och utgår från dessa. Genom att kombinera mesopeels och microneedling med meso.prof kan behandlingen med hjälp flera metoder och aktiva ingredienser angripa flera önskemål vid samma tillfälle.


Skräddarsydd kombinationsbehandling kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att den kan utföras. Behandlingen inleds med rengöring och avfettning av huden. Efter det appliceras en eller flera kemiska peels som sedan neutraliseras. I nästa steg blandas en skräddarsydd cocktail av aktiva ingredienser som slussas ned med m.pen pro. Behandlingen avslutas med en svalkande sheet mask i 3D nanofibrer som förstärker effekten av de aktiva ingredienserna från behandlingen.


Fyra till sex behandlingar rekommenderas i kur för ett optimalt resultat - en behandling varannan vecka. Olika produkter kan användas vid varje tillfälle beroende på hudens tillstånd. Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.