Bli en del av vårt team!

Uderm AB startade år 2016 för att ta in mesoestetic på svenska marknaden. Agenturen ägs av Medical Aesthetician Lena Claesson och Dr. Margareta Frohm Nilsson och drivs tillsammans med ett litet team på fyra personer som består av diplomerade hudterapeuter och personal inom logistik.


Vi är ett mycket engagerat företag som tror på en god kontakt med våra samarbetspartners och kollegor, att erbjuda kvalitativa utbildningar samt dela med oss av vår kunskap om mesoestetic som märke, dess möjligheter och våra erfarenheter.


Om du blir en del av vårt team är att vara vänlig och positiv ett naturligt förhållningssätt för dig. Vi är en öppen arbetsplats där vi uppmuntrar varandra vilket bidrar till att vi gemensamt utvecklas och når våra mål!

Varför vi tycker att du ska jobba med oss!


MESOESTETIC

mesoestetic Pharma Group är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat på dermokosmetik och estetisk medicin. Med huvudkontor i Barcelona utvecklar och tillverkar mesoestetic extremt effektiva produkter och behandlingar som stöds av vetenskapliga studier, vars tillverkning och kontrollprocesser följer de striktaste standarderna inom läkemedelsindustrin. Varje år återinvesteras hela 40% av vinsten i forskning och utveckling. Tack vare effektiviteten hos sina produkter och över 30 års erfarenhet litar läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter på mesoestetic världen över.

ARBETSKULTUR

Vi är en öppen arbetsplats där vi uppmuntrar varandra vilket bidrar till att vi gemensamt utvecklas och når våra mål!


UTVECKLANDE

Regelbundna utbildningar för att spetsa dina kunskaper online- samt på plats i Barcelona, Spanien.

FRIHET UNDER ANSVAR

Merparten av arbetet utförs från hemmet och

på våra kunders kliniker.


EFFEKTIVT - SÄKERT - VETENSKAPLIGT

Var en del av, enligt oss -

Världens bästa märke på marknaden!

Lediga tjänster

Just nu har vi tyvärr inga lediga tjänster!

Är du intresserad av att jobba hos oss kan du alltid skicka in en spontanansökan till info@uderm.se


Vi hoppas du hör av dig!


Bästa hälsningar,

Team Uderm