Bli en del av vårt team!

2016 grundades Uderm för att bli officiell distributör av mesoestetic i Sverige. Uderm ägs av hudläkare och medicine doktor Margareta Frohm Nilsson och medical esthetician Lena Claesson och drivs tillsammans med ett team av CIDESCO diplomerade hudterapeuter och personal inom logistisk. Tack vare detta kan vi erbjuda högsta medicinska kompetens inom allt som berör huden.


Vi är ett mycket engagerat företag som tror på en god kontakt med våra samarbetspartners, att erbjuda kvalitativa utbildningar och dela med oss av vår kunskap om mesoestetic som märke, dess möjligheter och våra erfarenheter i skönhetsbranschen.


Vår personal håller sig ständigt uppdaterad tack vare regelbundna utbildningar digitalt och på plats i Barcelona, Spanien. Årligen bjuder vi ner ett utvalt antal kliniker som får utbildning på plats av mesoestetic och en rundtur laboratoriet.

Vi vill fortsätta stärka mesoestetic som varumärke och med insikt om att produkterna och behandlingarna ger resultat, för alla.

Varför vi tycker att du ska jobba med oss!


mesoestetic Pharma Group

mesoestetic Pharma Group är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat på dermokosmetik och estetisk medicin. Med huvudkontor i Barcelona utvecklar och tillverkar mesoestetic extremt effektiva produkter och behandlingar som stöds av vetenskapliga studier, vars tillverkning och kontrollprocesser följer de striktaste standarderna inom läkemedelsindustrin. Varje år återinvesteras hela 40% av vinsten i forskning och utveckling. Tack vare effektiviteten hos sina produkter och över 30 års erfarenhet litar läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter på mesoestetic världen över.

ARBETSKULTUR

Vi är en öppen arbetsplats där vi uppmuntrar varandra vilket bidrar till att vi gemensamt utvecklas och når våra mål!


UTVECKLANDE

Regelbundna utbildningar för att spetsa dina kunskaper digitalt samt på plats i Barcelona, Spanien.

FRIHET UNDER ANSVAR

En del av arbetet kan förläggas hemifrån enligt överenskommelse.


EFFEKTIVT - SÄKERT - VETENSKAPLIGT

Var en del av enligt oss,

marknadens bästa märke!

Lediga tjänster - kundutvecklare och utbildare

Vi söker dig som är diplomerad hudterapeut eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av estetiska behandlingar till en heltidstjänst som kundutvecklare och utbildare. Du har gärna liknande erfarenhet sedan tidigare och vill nu utvecklas med ett nytt varumärke i stark tillväxtfas som har ett mycket brett sortiment av hudvårdsprodukter och behandlingar. Som person är du självständig men tycker om att arbeta i team, du är driven och föredrar ett högt tempo. Du tycker om att arbeta med olika människor och att vara vänlig och positiv är ett naturligt förhållningssätt för dig. Vårt kontor ligger på Källängstorget 10, Lidingö där merparten av arbetet utförs. Kundbesök och resande i Sverige ingår i tjänsten och en del av arbetet kan förläggas hemifrån enligt överenskommelse. Du kommer kontinuerligt delta på utbildningar digitalt och på huvudkontoret i Barcelona för att vara påläst och trygg i dina kunskaper. Vi är en öppen arbetsplats där vi uppmuntrar varandra vilket bidrar till att vi gemensamt utvecklas och når våra mål.


Beskrivning av tjänsten

- Ta över befintlig kundbas

Erbjuda mycket hög service och utveckla relationer till befintliga samarbetspartners


- Kundutveckling och försäljning

Nykundsbearbetning, utveckling av befintliga samarbetspartners och support


- Utbildning

Utbilda befintliga och nya samarbetspartners i fullständigt sortiment från mesoestetic

Översätta och bygga utbildningsmaterial anpassat efter den svenska marknaden


Krav och meriter

Krav

- Diplomerad hudterapeut eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av estetiska behandlingar

- Professionell yrkeskunskap i engelska


Meriterande

- Erfarenhet av brett produktsortiment och avancerade hudvårdsbehandlingar

- Vana att utbilda i produktsortiment och behandlingar, både digitalt och fysiskt

- Vana att utföra estetiska, avancerade hudvårdsbehandlingar

- Vana att arbeta i CRM-system

- Vana att arbeta i Word, Excel och Powerpoint eller motsvarande program

- Vana i översättning av material från engelska till svenska


Låter det intressant?

Skicka gärna ditt CV och ett personligt brev till linn@uderm.se. Intervjuer sker löpande och vi är flexibla med när tjänsten ska tillsättas, viktigast är att vi hittar rätt person.

Har du frågor eller funderingar gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Göth på linn@uderm.se.


Vi hoppas du hör av dig!


Bästa hälsningar,

Team Uderm