Bli en del av vårt team!

2016 grundades Uderm för att bli officiell distributör av mesoestetic i Sverige. Uderm ägs av hudläkare och medicine doktor Margareta Frohm Nilsson och och drivs tillsammans med ett team av CIDESCO diplomerade hudterapeuter och personal inom logistisk. Tack vare detta kan vi erbjuda högsta medicinska kompetens inom allt som berör huden.


Vi är ett mycket engagerat företag som tror på en god kontakt med våra samarbetspartners, att erbjuda kvalitativa utbildningar och dela med oss av vår kunskap om mesoestetic som märke, dess möjligheter och våra erfarenheter i skönhetsbranschen.


Vår personal håller sig ständigt uppdaterad tack vare regelbundna utbildningar digitalt och på plats i Barcelona, Spanien. Årligen bjuder vi ner ett utvalt antal kliniker som får utbildning på plats av mesoestetic och en rundtur laboratoriet.

Vi vill fortsätta stärka mesoestetic som varumärke och med insikt om att produkterna och behandlingarna ger resultat, för alla.

Varför vi tycker att du ska jobba med oss!


mesoestetic Pharma Group

mesoestetic Pharma Group är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat på dermokosmetik och estetisk medicin. Med huvudkontor i Barcelona utvecklar och tillverkar mesoestetic extremt effektiva produkter och behandlingar som stöds av vetenskapliga studier, vars tillverkning och kontrollprocesser följer de striktaste standarderna inom läkemedelsindustrin. Varje år återinvesteras hela 40% av vinsten i forskning och utveckling. Tack vare effektiviteten hos sina produkter och över 30 års erfarenhet litar läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter på mesoestetic världen över.

ARBETSKULTUR

Vi är en öppen arbetsplats där vi uppmuntrar varandra vilket bidrar till att vi gemensamt utvecklas och når våra mål!


UTVECKLANDE

Regelbundna utbildningar för att spetsa dina kunskaper digitalt samt på plats i Barcelona, Spanien.

FRIHET UNDER ANSVAR

En del av arbetet kan förläggas hemifrån enligt överenskommelse.


EFFEKTIVT - SÄKERT - VETENSKAPLIGT

Var en del av enligt oss,

marknadens bästa märke!

Ledig tjänst

För tillfället har vi tyvärr inga lediga tjänster