Hej, välkommen till Uderm!

Uderm AB startade år 2016 för att ta in mesoestetic på svenska marknaden. Agenturen ägs av Medical Aesthetician Lena Claesson och Dr. Margareta Frohm Nilsson och drivs tillsammans med ett team av CIDESCOdiplomerade hudterapeuter och personal inom logistik.


Vi är ett mycket engagerat företag som tror på en god kontakt med våra samarbetspartners, att erbjuda kvalitativa utbildningar och dela med oss av vår kunskap om mesoestetic som märke, dess möjligheter och våra erfarenheter i skönhetsbranschen.


Bli kund.

Hör av dig till oss via vårt kontaktformulär längst ner på sidan så tar någon av våra säljare kontakt med dig!


Kurser.

För att komma igång med mesoestetics behandlingar behöver du investera i utbildningsdagar tillsammans med oss där vi berör de teoretiska grunderna, indikationer att arbeta med samt ett praktiskt moment där behandling demonstreras.


Kurs är obligatorisk för att jobba med mesoestetics produkter och endast öppna för legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor samt diplomerade hudterapeuter.

Alla som genomgår mesoestetics utbildningar erhåller ett diplom som certifierad mesoestetic-behandlare.

Vid nyanställning är kurs alltid kostnadsfri och obligatorisk. Hen måste ha genomfört kurs innan hen får arbeta med eller sälja mesoestetics produkter.


Läs mer om våra kurser här!


Befintlig kund?

Du vet väl att vi har en alldeles egen sida för er!

Här kan du bland annat ladda ner det senaste materialet och lägga din order.

Logga in här!